Welkom bij Psychosynthesepraktijk De Klaproos te Deventer

Welkom bij Psychosynthesepraktijk De Klaproos - Praktijk voor counselling, coaching en therapie te Deventer.

Het leven kan een uitdagende onderneming zijn. Je kunt dingen meemaken waardoor je behoorlijk uit evenwicht kan raken. Dat kan op persoonlijk vlak zijn, op het gebied van werk of door wat er in de wereld gebeurt.
Dan kunnen er vragen opkomen als: Hoe ga ik daarmee om? Hoe vind ik de kracht in mezelf om staande te blijven? Hoe doe ik zowel recht aan mezelf als aan de ander? Of hoe leef ik verder na het verliezen van een dierbaar iemand?

Het kan heel verhelderend zijn om samen bij dit soort vragen stil te staan. Het kan heel helend zijn als iemand op zulke momenten echt naar je luistert zonder oordeel. En om liefdevol naar jezelf te leren kijken en meer accepterend in het leven te staan.
Vanuit mijn praktijk voor psychosynthese sta ik graag met je stil bij jouw vragen.

Mijn praktijk heet niet voor niks De Klaproos. De klaproos is een sprankelende bloem die je op allerlei plaatsen ziet, die overal kan gaan bloeien, ook tussen tegels en stenen door. Vaak zie je de bloem op bouwterreinen. De zaden kunnen jaren in de grond zitten. Maar als de aarde omgewoeld wordt en er licht en leven en warmte bij komt, dan gebeurt het: daar staan ze dan, met prachtige roodtinten, die warmte en vurigheid uitstralen. Kleuren die zeggen: hier ben ik! En een steel die flexibel meewuift met de wind. Kwetsbaar en krachtig tegelijk.

Het zaad, waarin alles al aanwezig is, heeft beweging nodig om te ontkiemen, te groeien en tot bloei te komen.Liedje van herkenning

Dag broeder van mensen, zuster, reisgenoot,
dag hoeder van licht, gekuste uit de dood
gewekt en gewaaid als een pluis naar het plein
om tussen de stenen een klaproos te zijn.

Hein Stufkens
Uit: Een woord in de wind (Ankh-Hermes)

 
Een hoopvol beeld voor mij dat laat zien dat het bij een mens ook zo kan zijn en dat het nooit te laat is om in beweging te komen en op te bloeien.
Ken je dit verlangen om nog meer te bloeien en zichtbaar te worden in al je kwaliteiten en mogelijkheden? Wil je meer voldoening in je leven ervaren?
Dan ga ik daarin graag met je op weg.

Je kunt bij mij terecht voor counselling, coaching en therapie. Zie Begeleiding voor meer info.

Anneke Klunder, psychosynthesecounselor, -coach en -therapeut

Psychosynthesepraktijk De Klaproos I Rijsweerdsweg 3; 7412 WE Deventer I deklaproos@kpnmail.nl I 06-20665443Psychosynthesepraktijk 
De Klaproos